Ontdek Conqor

 
 

Stijlvolle nieuwbouwvilla in Roeselare

In het bloeiende Roeselare realiseert Conqor een charmante nieuwbouwvilla in een groene setting. Als totaalaannemer voert Conqor alle werken uit, van planning tot oplevering.

TOTAALRENOVATIE IN KORTRIJK

 

2 NIEUWBOUWWONINGEN IN ROESELARE

In Roeselare heeft totaalaannemer Conqor 2 halfopen bebouwingen ontwikkeld. Dit privé-project werd gerealiseerd in een houten, stijlvolle architectuur met zink staande naad.

NIEUWBOUWWONING IN CENTRUM GENT

Deze nieuwbouwwwoning, in het hartje van Gent, geniet van een moderne, architecturale uitstraling. De woning is opgetrokken in 3 verdiepingen en de trap vormt hierbij een ware eyecatcher! Het ontwerp zorgt voor een rustig en luchtig geheel. Via grote glaspartijen genieten de bewoners van het prachtig groenzicht van het nabijgelegen park.

VILLA IN ROESELARE

Crepi villa in een u-vormige structuur met ingesloten parking, waarbij alle ruimtes maximaal tuin- en zongericht zijn. Het repetitieve gebruik van zwarte verticale balken voor de glaswanden dient als gordijn voor privacy en versterkt de horizontale volumewerking.

BOUWEN OP MAAT

Wil je bouwen op maat? Aannemer Conqor realiseert jouw woondroom. Liever een strakke architectuur of een landelijk karakter? We bouwen in jouw eigen stijl. Als totaalaannemer verzorgen wij het volledige bouwtraject van jouw exclusieve nieuwbouwwoning.

ORIGINALITEIT IN ONTWERP EN UITVOERING

Bij CONQOR houden we van originaliteit in ontwerp en uitvoering. Spring uit de ban, leg je eigen accenten en voeg je eigen persoonlijkheid toe. Samen werken we aan een uniek woonproject op maat van jouw budget, woning en stijl.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN OUDE CHARMANTE WONING IN ROESELARE

Aannemer Conqor renoveerde recent deze oude charmante burgerwoning in regio Roeselare. De buitenschil werd volledig gereinigd en hervoegd. Binnenin werd de woning tot op de ruwbouw gestript en de droomstroming werd volledig geoptimaliseerd. Authenticiteit en modern wooncomfort zijn de rode draad doorheen dit renovatieconcept. Ontdek de verborgen parel achter dit huis.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN AUTHENTIEK PAND IN GENT

Deze authentieke woning te Gent werd volledig verbouwd met respect voor de originele elementen. De binnenschil werd gestript tot op de ruwbouw en het gebouw werd opnieuw ingedeeld tot 3 afzonderlijke appartementen. Het resultaat is een prachtig pand met verschillende woonentiteiten, hedendaags comfort en een knipoog naar het verleden.
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons