Ontdek Conqor

 
 

TOTAALRENOVATIE VAN EEN OUDE CHARMANTE WONING IN ROESELARE

Aannemer Conqor renoveerde recent deze oude charmante burgerwoning in regio Roeselare. De buitenschil werd volledig gereinigd en hervoegd. Binnenin werd de woning tot op de ruwbouw gestript en de droomstroming werd volledig geoptimaliseerd. Authenticiteit en modern wooncomfort zijn de rode draad doorheen dit renovatieconcept. Ontdek de verborgen parel achter dit huis.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN AUTHENTIEK PAND IN GENT

Deze authentieke woning te Gent werd volledig verbouwd met respect voor de originele elementen. De binnenschil werd gestript tot op de ruwbouw en het gebouw werd opnieuw ingedeeld tot 3 afzonderlijke appartementen. Het resultaat is een prachtig pand met verschillende woonentiteiten, hedendaags comfort en een knipoog naar het verleden.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN ALLEENSTAANDE WONING IN ROESELARE

Transformatie van een private woning in Roeselare. Conqor vertaalde de wensen van de bouwheren in een stijlvol concept met ingenieuze ruimtes en functionaliteit op een hoogstpersoonlijke manier.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN AUTHENTIEKE BURGERWONING IN GENT

Deze authentieke woning in Gent werd volledig gerenoveerd door aannemer Conqor. De focus lag op het creëren van ruimte binnen de bestaande contouren. Het gelijkvloers werd uitgebreid en is als het ware één grote ruimte geworden met de patio als centrale buitenruimte.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN HANDELSPAND MET WOONENTITEIT IN BRUGGE

De waardevolle gevel van dit handelspand met woonentiteit werd volledige gerestaureerd met respect voor het authentieke uitzicht. Het resultaat is een eigentijds pand met een historische buitenschil. Binnenin werd het oude gebouw volledig gestript tot op de ruwbouw. De beschikbare ruimtes werden geoptimaliseerd en de technieken werden vernieuwd. De muren kregen een nieuw jasje in de vorm van witte bepleistering.

OPTIMALISATIE VAN RUIMTES

Bij CONQOR zorgen we voor waardevolle architectuur op maat van jouw woonproject. De doorstroming van jouw woning, appartement, pand of opbrengsteigendom kan gewijzigd worden. De beschikbare ruimtes worden volledig geoptimaliseerd.

BOUWEN OP MAAT

Wil je bouwen op maat? Aannemer Conqor realiseert jouw woondroom. Samen met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale ontwerp en bouwplan. Als totaalaannemer verzorgen wij het volledige traject van A tot Z.

NIEUWBOUWWONING IN CENTRUM GENT

Deze nieuwbouwwwoning, in het hartje van Gent, geniet van een moderne, architecturale uitstraling. De woning is opgetrokken in 3 verdiepingen en de trap vormt hierbij een ware eyecatcher! Het ontwerp zorgt voor een rustig en luchtig geheel. Via grote glaspartijen genieten de bewoners van het prachtig groenzicht van het nabijgelegen park.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN ALLEENSTAANDE WONING IN ROESELARE

Deze exclusieve burgerwoning in hartje Roeselare onderging een volledige transformatie. De gevel werd volledig gereinigd en de woonst is een pareltje dankzij de luxueuze afwerking. De bewoners genieten van grote ruimtes met statige elementen.
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons