Ontdek Conqor

 
 

TOTAALRENOVATIE VAN EEN OPBRENGSTEIGENDOM TE BRUGGE

Deze opbrengsteigendom in regio Brugge werd volledig verbouwd door totaalaannemer Conqor. Het project is een totaalrenovatie die aansluit op de wensen van de bouwheer. De woning onderging een ware transformatie waarbij muren werden opengetrokken en uitgebreid. Het resultaat is een karaktervolle woning met alle hedendaags wooncomfort, onmiddellijk klaar voor verhuur.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN OUDE CHARMANTE WONING IN ROESELARE

Aannemer Conqor renoveerde recent deze oude charmante burgerwoning in regio Roeselare. De buitenschil werd volledig gereinigd en hervoegd. Binnenin werd de woning tot op de ruwbouw gestript en de droomstroming werd volledig geoptimaliseerd. Authenticiteit en modern wooncomfort zijn de rode draad doorheen dit renovatieconcept. Ontdek de verborgen parel achter dit huis.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN AUTHENTIEK PAND IN GENT

Deze authentieke woning te Gent werd volledig verbouwd met respect voor de originele elementen. De binnenschil werd gestript tot op de ruwbouw en het gebouw werd opnieuw ingedeeld tot 3 afzonderlijke appartementen. Het resultaat is een prachtig pand met verschillende woonentiteiten, hedendaags comfort en een knipoog naar het verleden.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN ALLEENSTAANDE WONING IN ROESELARE

Transformatie van een private woning in Roeselare. Conqor vertaalde de wensen van de bouwheren in een stijlvol concept met ingenieuze ruimtes en functionaliteit op een hoogstpersoonlijke manier.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN AUTHENTIEKE BURGERWONING IN GENT

Deze authentieke woning in Gent werd volledig gerenoveerd door aannemer Conqor. De focus lag op het creëren van ruimte binnen de bestaande contouren. Het gelijkvloers werd uitgebreid en is als het ware één grote ruimte geworden met de patio als centrale buitenruimte.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN HANDELSPAND MET WOONENTITEIT IN BRUGGE

De waardevolle gevel van dit handelspand met woonentiteit werd volledige gerestaureerd met respect voor het authentieke uitzicht. Het resultaat is een eigentijds pand met een historische buitenschil. Binnenin werd het oude gebouw volledig gestript tot op de ruwbouw. De beschikbare ruimtes werden geoptimaliseerd en de technieken werden vernieuwd. De muren kregen een nieuw jasje in de vorm van witte bepleistering.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN TWEEDE VERBLIJF IN OOSTDUINKERKE

Aannemer Conqor verbouwde dit tweede verblijf te Oostduinkerke van A tot Z. De binnenschil van het appartement werd gestript tot op de ruwbouw en de oude indeling maakte plaats voor modern wooncomfort. De bouwheer koos voor een strak & wit concept waar men in alle rust kan verblijven aan zee. Bekijk hier de transformatie.

NIEUWBOUWWONING IN CENTRUM GENT

Deze nieuwbouwwwoning, in het hartje van Gent, geniet van een moderne, architecturale uitstraling. De woning is opgetrokken in 3 verdiepingen en de trap vormt hierbij een ware eyecatcher! Het ontwerp zorgt voor een rustig en luchtig geheel. Via grote glaspartijen genieten de bewoners van het prachtig groenzicht van het nabijgelegen park.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN ALLEENSTAANDE WONING IN ROESELARE

Deze exclusieve burgerwoning in hartje Roeselare onderging een volledige transformatie. De gevel werd volledig gereinigd en de woonst is een pareltje dankzij de luxueuze afwerking. De bewoners genieten van grote ruimtes met statige elementen.
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons