Ontdek Conqor

 
 

TOTAALRENOVATIE VAN EEN AUTHENTIEK PAND IN GENT

Deze authentieke woning te Gent werd volledig verbouwd met respect voor de originele elementen. De binnenschil werd gestript tot op de ruwbouw en het gebouw werd opnieuw ingedeeld tot 3 afzonderlijke appartementen. Het resultaat is een prachtig pand met verschillende woonentiteiten, hedendaags comfort en een knipoog naar het verleden.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN ALLEENSTAANDE WONING IN ROESELARE

Transformatie van een private woning in Roeselare. Conqor vertaalde de wensen van de bouwheren in een stijlvol concept met ingenieuze ruimtes en functionaliteit op een hoogstpersoonlijke manier.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN AUTHENTIEKE BURGERWONING IN GENT

Deze authentieke woning in Gent werd volledig gerenoveerd met respect voor het originele karakter. De focus lag op het creëren van ruimte binnen de bestaande contouren. Het gelijkvloers werd uitgebreid en is als het ware één grote ruimte geworden met de patio als centrale buitenruimte.

TOTAALRENOVATIE VAN EEN HANDELSPAND MET WOONENTITEIT IN BRUGGE

De waardevolle gevel van dit handelspand met woonentiteit werd volledige gerestaureerd met respect voor het authentieke uitzicht. Het resultaat is een eigentijds pand met een historische buitenschil. Binnenin werd het oude gebouw volledig gestript tot op de ruwbouw. De beschikbare ruimtes werden geoptimaliseerd en de technieken werden vernieuwd. De muren kregen een nieuw jasje in de vorm van witte bepleistering.

OUD EN NIEUW VERENIGD

 

ORIGINALITEIT IN ONTWERP EN UITVOERING

 

OPTIMALISATIE VAN RUIMTES

 

Renovatie met respect voor authentieke elementen te Gent

 

Renoveren met hoogstaande materialen

 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons