Totaalrenovatie

 
 

Is jouw woning aan een totaalrenovatie toe? Heb je een pand gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden? Of is het tijd om je appartement grondig te verbouwen? CONQOR realiseert jouw totaalproject.
Wij horen graag jouw plannen.

 
 

Van kennismaking tot service na oplevering

Verkennen

Bel of mail ons voor een persoonlijke afspraak. Op basis van foto's, eventuele schetsen en jouw ideeën ontvang je een eerste raming.

Ontwerpen

We ontwerpen samen de renovatie van jouw dromen. Plannen krijgen vorm. Details worden uitgewerkt. Een uitgebreid lastenboek wordt voorzien van een correcte kostprijs. Eén vaste offerte voor je volledige project.

Kiezen

Liever tegels of parket? Liever een strakke keuken of een landelijke leefruimte? Het interieur krijgt vorm volgens je eigen voorkeuren. Kies de kwalitatieve materialen en afwerking op maat van je eigen wensen bij ons uitgebreid netwerk van leveranciers.

 

Uitvoering

Onze vakmannen transformeren jouw woning tot een huis met nieuwbouwkwaliteiten. Je projectleider houdt je steeds op de hoogte van de vooruitgang tijdens vaste overlegmomenten.

Oplevering en service

Jouw nieuwe thuis wordt opgeleverd binnen de afgesproken termijn en budget. Ook na de werken staan we garant voor een vlotte dienst na oplevering.

 
 
 
 
 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons