Het Conqor Principe

 
01
  • Partner voor jouw verbouwproject
  • Conqor partner voor jouw verbouwproject
 

Partner voor jouw verbouwproject


CONQOR staat voor totaalrenovaties van een volledige woning met een creatief concept, ervaren vakmannen en persoonlijke begeleiding. Jij kiest, wij renoveren je woning tot een thuis waar je van droomt. Eigenzinnig, verrassend eenvoudig en zonder zorgen.

Ervaring

CONQOR maakt deel uit van de renovatie- en nieuwbouwspecialist POTRELL. Je geniet op elk moment van een persoonlijke service,  bewezen kwaliteit en gespecialiseerd vakmanschap.

Persoonlijk

Van eerste contact tot oplevering: één projectleider begeleidt je doorheen het hele proces. Hij kent het antwoord op al je vragen en zorgt voor een feilloze verbouwing. Van bij het ontwerp tot na de uitvoering. Je persoonlijke projectleider neemt al je zorgen weg.

Verrassend eenvoudig

Eén offerte met een vaste prijs en timing. Dat is je zekerheid. Welke verrassing je woning ook in petto heeft: wij nemen ze voor onze rekening. Je geniet zonder zorgen van een vast budget en een perfect gerenoveerde woning.

 
02
  • Eigenzinnige totaalrenovatie
  • Eigenzinnige totaalrenovatie
 

Eigenzinnige totaalrenovatie


Een woning moet aansluiten bij wie je bent en aan hoe je leeft. Bij CONQOR voeg je jouw individuele smaak toe, naar jouw levensstijl en behoeften.

Creatief

Waardevolle architectuur op maat van jouw woonproject. CONQOR laat zich omringen door professionele architecten die jou mee begeleiden naar het juiste ontwerp en plan.

Eigenzinnig

Spring uit de ban, leg je eigen accenten en voeg je eigen persoonlijkheid toe. Bij CONQOR houden we van originaliteit in ontwerp en uitvoering. Samen werken we aan een unieke totaalrenovatie op maat van jouw budget, woning en stijl.

Eigen stijl 

Hedendaags, landelijk of modern: voeg je eigen stijl toe en ontwerp je droominrichting. Samen met onze interieurstylist kies je zelf de materialen en afwerking.

 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons