Modern wonen achter een authentieke gevel

 
 
 
 aannemer Conqor - renovatie Roeselare Gent Kortrijk Brugge
 

TOTAALRENOVATIE VAN EEN OPBRENGSTEIGENDOM IN BRUGGE

In Brugge verbouwde totaalaannemer Conqor deze opbrengsteigendom van A tot Z. De gerenoveerde woning ademt authenticiteit uit en geniet tegelijkertijd van hedendaags comfort in een eigentijds ontwerp.

MODERN WONEN ACHTER EEN AUTHENTIEKE GEVEL

De historische buitengevel van deze woonst werd volledig in ere hersteld. De prominente ramen werden vervangen met respect voor het originele karakter en conform de hedendaagse isolatienormen.

Binnenin werd het oude huis gestript tot op de ruwbouw en technieken werden overal vernieuwd. De woning onderging een ware transformatie waarbij muren werden opengetrokken en het pand kreeg een mooie geïntegreerde uitbouw met zicht op de stadstuin. Het plafond is een ware eyecatcher met een zichtbare houten constructie. In de lichtrijke leefruimte werd vervolgens een moderne, onderhoudsvriendelijke keuken met eiland geplaatst die aansluit op een praktische berging. Op de bovenverdieping werden de kamers en overloop met een warme parket afgewerkt Het resultaat is een karaktervolle woning met alle hedendaags wooncomfort, onmiddellijk klaar voor verhuur.

BOUWEN OF VERBOUWEN MET CONQOR

Wil je ook je woning of appartement volledig laten verbouwen? Of wil je graag bouwen op maat? Als totaalaannemer realiseert Conqor jouw volledige woonst, van begin tot einde. 

 
 
 
 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons