“Alles is nieuw. Niet clean maar met karakter.”

 
 
 
 

Als je écht verliefd bent op een huis, trek je je stoute schoenen aan. Zoals Christophe en Kelly. "We zochten al 3 jaar een huis om te renoveren en reden hier elke dag voorbij. Toen de eigenaar overleed, namen we contact op met de familie en niet veel later was de woning van ons."

Ja, het leven is voor wie snel handelt. Christophe (37), Kelly (30) en zoontje Eddie (1) verhuizen binnenkort naar hun nieuwe thuis. De plek waar ze al jaren naar op zoek waren, is nu eindelijk binnen handbereik. Instapklaar en volledig gerenoveerd. "Maar nog altijd met de unieke charme van een oude villa. De sterke buitenschil is bewaard, inclusief de dakkapellen, maar binnen is niets nog hetzelfde. Alles is nieuw, maar met karakter. Nieuwbouw is voor ons te clean."


Met 900 vierkante meter oppervlakte in de regio Roeselare en een tuin in het zuidwesten vond het jonge gezin hun droomwoning. En met aannemer Conqor vonden ze hun gedroomde partner. "Afbreken zou ik zelf nog kunnen, maar echt zelf renoveren? Nee, dat kan ik niet. Ik heb er de tijd en de kennis niet voor. En waarom zou je het zelf doen als het sneller en beter kan met één totaalaannemer ?"

"In het dagelijkse leven ben ik boekhouder. Ik wil dat de bedragen kloppen. Daarom is een vaste renovatieprijs voor mij zo interessant. Het geeft me zekerheid."

Geef Christophe maar getallen in plaats van het truweel. "In het dagelijkse leven ben ik boekhouder. Ik wil dat de bedragen kloppen. Daarom is een vaste renovatieprijs, zoals bij totaalaannemer Conqor, voor mij interessant: ik ben zeker dat er geen onverwachte verrassingen op ons afkomen. Alles is gebudgetteerd. En strak getimed, want we zitten perfect op schema."

BOUWEN EN VERBOUWEN

Koop je een te renoveren huis of is je huidige woonst aan een totaalrenovatie toe? Wil je graag bouwen op maat? Geen zorgen. We luisteren naar jouw plannen en vertalen jouw wensen in een uniek concept. Als totaalaannemer zorgt Conqor zorgt voor de volledige uitwerking en realisatie van jouw  (ver)bouwproject.

 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons