Beleef het Conqor principe op zaterdag 4 mei

 
 
 
Conqor aannemer renovaties - kijkdag Gent
 

Wil je zorgeloos jouw woning renoveren? Of heb je een verbouwing van je appartement of pand gepland? Maak dan kennis met CONQOR, aannemer voor totaalrenovaties, tijdens onze kijk- en infodag op zaterdag 4 mei in Gent.

Op zaterdag 4 mei kun je het Conqor principe beleven in een volledige gerenoveerde burgerwoning in de gezellige en pittoreske buurt van het Patershol. Ontmoet er onze renovatieadviseur en ontdek hoe Conqor te werk gaat.

AUTHENTIEKE BURGERWONING

De authentieke woning werd volledig gerenoveerd met respect voor het originele karakter. De focus lag op het creëren van ruimte binnen de bestaande contouren. Het gelijkvloers werd uitgebreid en is als het ware één grote ruimte geworden met de patio als centrale buitenruimte. Rondom de patio zijn de grote ramen prominent aanwezig. Hierdoor is er een open gevoel met veel natuurlijk licht, maar blijven de ruimtes tegelijkertijd heel gezellig. Op de bovenverdiepingen bieden de 4 grote slaapruimtes en de 2 badkamers alle hedendaags comfort.

AGENDA 04/05

Open kijk- en infodag: maak kennis met CONQOR, totaalaannemer voor renovatieprojecten.

Wanneer?
zaterdag 4 mei: 14u tot 16u

Waar?
Zeugsteeg 4, Gent (Patershol)

Aan agenda toevoegen


BOUWEN OF VERBOUWEN?

Wil je ook je woning of appartement volledig laten renoveren? Of wil je graag bouwen op maat? Wens je meer info of wil je graag jouw project voorstellen?
Contacteer ons vrijblijvend: info@conqor.be - 051 437 507 - contactformulier

www.conqor.be

 
 
 
 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons