Zorgeloos renoveren

 
 
 
Conqor totaalaannemer renovatie - efficiŽnt renoveren
 

Heb je de vorige editie van de netto vastgoedgids in De Tijd gelezen?

Vastgoedexperts zijn het erover eens; renoveren heeft een correcte kostprijsinschatting √©n een goede planning nodig. Daarom is het bij omvangrijke werken nuttig om met een algemene aannemer samen te werken; die persoon zal de werken effici√ęnt laten verlopen.


Bij Conqor, totaalaannemer van renovatie- en bouwprojecten, gebruiken we onze ervaring om je te begeleiden doorheen het volledige renovatieproces. Samen werken we aan een uniek renovatieproject, op maat van jouw budget, woning en planning. Conqor stemt alle werken op elkaar af: van ontwerp, afbraak tot uitvoering en oplevering. Je wordt tijdens vaste overlegmomenten steeds op de hoogte gehouden van het verloop van de werken. Bovendien voeg je bij aannemer Conqor jouw eigen accenten en persoonlijkheid toe. De projectleider geeft tijdig aan wanneer materiaalkeuzes moeten gemaakt worden zodat onze vakmannen jouw woning effici√ęnt transformeren tot je droomwoning.

Bij CONQOR kies je voor zekerheid: één offerte met een vaste prijs en timing. Zo zijn er geen verrassingen en geniet je zonder zorgen van je gerenoveerde woning.

Heb je vragen over onze manier van werken?
Ontdek hier meer over onze grondige aanpak of contacteer ons vrijblijvend.

051/437 507 - info@conqor.be

Bron: Delaplace F., februari 2019, netto vastgoedgids De Tijd - Slimmer bouwen & renoveren

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons

Notice: Undefined index: thankyou in /data/sites/web/conqorbe/site/includes/footer.php on line 171