Behind the walls
 
CONQOR - aannemer totaalrenovaties Gent

De patio als lichtbron

In het centrum van Gent renoveerde CONQOR deze authentieke woning mét respect voor het originele karakter. Het gelijksvloers werd uitgebreid met de patio als het hart van de woning.

Behind the walls
 
Conqor - Totaalrenovatie van een appartement in Kortrijk

Direct klaar om te verhuren

Conqor renoveerde recent deze opbrengsteigendom in hartje Kortrijk. Als totaalaannemer stond Conqor in voor alle afbraakwerken, de werfcoördinatie, alsook alle renovatiewerken. De bouwheer kon genieten van een zorgeloze renovatieperiode.

Behind the walls
 
Behind the walls - storie

"Onze klanten krijgen de lusten. Ik neem met plezier de lasten."

Op zijn visitekaartje staat projectleider. Maar het had even goed kunnen zijn: ‘het leven van de bouwheren aangenamer en makkelijker maken’. Philip Renaer is de steun en toeverlaat van wie zo eenvoudig mogelijk een bestaand huis wil verbouwen tot ultieme droomwoning.

Agenda
 
Conqor aannemer renovaties - kijkdag Gent

Beleef het Conqor principe op zaterdag 4 mei

Renovatieplannen? Kom dan het Conqor principe ontdekken tijdens onze kijk- en infodag op zaterdag 4 mei in Gent.

News
 
Conqor totaalaannemer renovatie - efficint renoveren

Zorgeloos renoveren

Vastgoedexperts zijn het erover eens; renoveren heeft een correcte kostprijsinschatting nodig, maar zeker ook een goede planning! Daarom is het bij omvangrijke werken nuttig om met een totaalaannemer samen te werken.

Agenda
 
Conqor aannemer renovaties Roeselare

CONQOR op Bouwbeurs Roeselare

Wil je zorgeloos jouw woning renoveren? Maak dan kennis met CONQOR, aannemer voor jouw renovatieproject, tijdens Bouwbeurs Roeselare. We verwelkomen je graag op stand 306 (Potrell) op 2-4 & 8-10 februari in Expo Roeselare.

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons