Behind the walls
 
Conqor - Totaalrenovatie van een appartement in Kortrijk

Direct klaar om te verhuren

Conqor renoveerde recent deze opbrengsteigendom in hartje Kortrijk. Als totaalaannemer stond Conqor in voor alle afbraakwerken, de werfcoördinatie, alsook alle renovatiewerken. De bouwheer kon genieten van een zorgeloze renovatieperiode.

Behind the walls
 
Behind the walls - storie

"Onze klanten krijgen de lusten. Ik neem met plezier de lasten."

Op zijn visitekaartje staat projectleider. Maar het had even goed kunnen zijn: ‘het leven van de bouwheren aangenamer en makkelijker maken’. Philip Renaer is de steun en toeverlaat van wie zo eenvoudig mogelijk een bestaand huis wil verbouwen tot ultieme droomwoning.

Agenda
 
Conqor aannemer renovaties Roeselare

CONQOR op Bouwbeurs Roeselare

Wil je zorgeloos jouw woning renoveren? Maak dan kennis met CONQOR, aannemer voor jouw renovatieproject, tijdens Bouwbeurs Roeselare. We verwelkomen je graag op stand 306 (Potrell) op 2-4 & 8-10 februari in Expo Roeselare.

News
 
Conqor totaalaannemer renovatie

Klaar voor 2019!

Een nieuw jaar vol nieuwe plannen.

2018 was een boeiend jaar. CONQOR werd geboren uit een mooi portfolio van unieke totaalprojecten als onderdeel van Potrell, renovatie- en nieuwbouwspecialist.

Agenda
 
CONQOR op BIS-beurs 2018

CONQOR op BIS-beurs

CONQOR, all-in-contractor by Potrell, neemt deel aan BIS bouw-en inspiratiesalon van 6 t.e.m. 14 oktober in Flanders Expo Gent. We verwelkomen je graag op stand 1271 (Potrell) in hal 1.

News
 
Conqor all-in contractor by Potrell

Lancering Conqor

CONQOR is geboren uit een mooi portfolio van unieke totaalprojecten als onderdeel van Potrell, renovatie- en nieuwbouwspecialist.

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons