Historische buitenschil

 
 
 
Conqor - aannemer renovaties Brugge
 

TOTAALRENOVATIE VAN EEN HANDELSPAND MET WOONENTITEIT IN BRUGGE

Brugge, de cultuurhistorische stad met tal van winkels en bars, wordt gekenmerkt door prachtige gevels die de straten sieren. Recent renoveerde Conqor dit handelspand uit de jaren 1870. Als totaalaannemer stond Conqor in voor alle verbouwwerken van A tot Z.

HISTORISCHE GEVELS

De gevel werd gerestaureerd met respect voor het authentieke uitzicht. De prominente ramen werden vervangen conform alle hedendaagse normen. De stijl en look sluiten perfect aan met de omliggende woningen. Het resultaat is een eigentijds pand met een historische buitenschil. Binnenin werd het oude gebouw volledig gestript tot op de ruwbouw. De beschikbare ruimtes werden geoptimaliseerd en de technieken werden vernieuwd. De muren kregen een nieuw jasje in de vorm van witte bepleistering. De woonentiteit werd vervolgens afgewerkt met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Het handelsgedeelte werd eveneens grondig getransformeerd maar de open ruimte kan nog volledig naar toekomstige activiteit ingericht worden.

BOUWEN OF VERBOUWEN MET CONQOR

Wil je ook je pand, woning of appartement laten renoveren? Of ben je op zoek naar een ideale bouwpartner? We luisteren naar jouw plannen en vertalen jouw wensen in een uniek concept. Ons ervaren team geeft je een doorgedreven begeleiding van ontwerp tot oplevering. Bij Conqor kies je voor zekerheid: één offerte prijs met een vaste prijs en timing. Zo zijn er geen verrassingen en geniet je zonder zorgen van je gerenoveerde eigendom.

 
 
 
 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons