Direct klaar om te verhuren

 
 
 
Conqor - Totaalrenovatie van een appartement in Kortrijk
 

TOTAALRENOVATIE VAN EEN OPBRENGSTEIGENDOM IN KORTRIJK

Conqor, all-in contractor by Potrell, renoveerde recent deze opbrengsteigendom in Kortrijk. Conqor stond in voor de afbraakwerken, de werfcoördinatie, alsook alle renovatiewerken. De bouwheer kon genieten van een zorgeloze renovatieperiode en bovendien had hij voor aanvang van de werken een goed zicht op het totale kostenplaatje van de verbouwing.

Direct klaar om te verhuren

Verouderde panden worden gekenmerkt door verouderde technieken. Bij deze totaalrenovatie werden de technische installaties volledig vernieuwd zodat de bouwheer onbezorgd het pand kan verhuren. Oude appartementen hebben ook typisch kleine ruimtes. De leefkamer en keuken werden volledig opengetrokken. Hierdoor staan beide ruimtes in contact en is er een open gevoel met veel licht. De keuken werd daarnaast volledige geoptimaliseerd. Op een beperkte oppervlakte van 8m2 zorgt de praktische indeling voor heel wat opbergruimte en konden alle toestellen gemakkelijk geïntegreerd worden. Ook in de badkamer kunnen de bewoners genieten van een moderne open ruimte door de grote inloopdouche en dubbele wastafel. De bouwheer heeft gekozen voor onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen naar smaak zodat toekomstige huurders genieten van het vakmanschap en het design van vandaag. Kortom, de woning is meteen klaar om te verhuren.

Jouw woning of appartement renoveren?

Wil je ook je woning of appartement laten renoveren? We luisteren naar jouw plannen en vertalen jouw wensen in een uniek concept. Ons ervaren team geeft je een doorgedreven begeleiding van ontwerp tot oplevering. Je persoonlijke projectleider neemt al je zorgen weg.

 
 
 
 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons