"Onze klanten krijgen de lusten. Ik neem met plezier de lasten."

 
 
 
Behind the walls - storie
 

Op zijn visitekaartje staat projectleider. Maar het had even goed kunnen zijn: ‘het leven van de bouwheren aangenamer en makkelijker maken’. Philip Renaer is de steun en toeverlaat van wie zo eenvoudig mogelijk een bestaand huis wil verbouwen tot ultieme droomwoning.

"Mijn rol is simpel. Ik maak het bouwproces zo vlot dat bouwheren enkel de leuke aspecten van het verbouwen beleven: het kiezen van de materialen en het interieur. De planning, stress en andere onverwachte zaken neem ik wel op me."


Als industrieel ingenieur bouwkunde ontwikkelt, begeleidt en coördineert Philip de renovaties van dichtbij. Op basis van het eerste contact zorgt hij voor een prijsraming. "Is die goed, dan verfijnen we de plannen in samenwerking met een architect. Tot het helemaal perfect zit en volledig naar de wensen van de klant is. Met een vaste offerte en vaste timing. Dat is net het voordeel van aannemer Conqor als totaalpartner."

"Ik ken elk detail van het dossier. Dat maakt het makkelijk werken. En vooral zorgeloos voor de bouwheren."

Na de offerte komen de talenten van Philip helemaal tot hun recht: bij de uitvoering van de grondige renovatie. "We strippen alles tot op de ruwbouw en renoveren alles volgens nieuwbouwkwaliteit. Daar hebben we de ervaring en de vakmensen voor." En een talent voor duidelijke communicatie. Philip is het vaste aanspreekpunt voor zowel vakmannen als bouwheren. "Ik ben vaak op de werf aanwezig. Ik ken elk detail van het dossier. Dat maakt het makkelijk werken. En vooral zorgeloos voor de bouwheren. Ze weten dat ik op elk moment hun project nauwkeurig opvolg." Het resultaat is al tijdens de verbouwing zichtbaar: "Bij elk bezoek hebben de eigenaren iets nieuws om bij te glimlachen. Ze zien letterlijk hun droomhuis stap voor stap ontstaan en zichtbaar worden. Daarvoor doe je het uiteindelijk", aldus de projectleider.

 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons