Liever professioneel renoveren dan zelf verbouwen

 
 
 
Conqor - verhaal lynn en yves
 

Een stijlvol, maar oud pand van een lokale volksvertegenwoordiger omvormen tot een hedendaagse en ruime gezinswoning. Pas toen Lynn en Yves zeker waren dat anderen het voor hen konden renoveren, waren ze helemaal verkocht. "We wilden het niet kopen tot we zeker waren dat er genoeg budget overbleef voor renovatie. Door totaalaannemer CONQOR , want zelf kennen we er niets van."


Het kostte Lynn en Yves moeite om hun ouders te overtuigen van hun droompand uit 1950. Zij zagen het potentieel niet, Lynn en Yves gelukkig wel. Al was er één voorwaarde: het huis moest van kelder tot zolder gerenoveerd worden. "Wij hebben daar de kennis, noch de ervaring voor. En twee jaar lang zelf verbouwen, zagen we niet zitten."

"Pas toen we zeker waren dat CONQOR het huis voor ons kon renoveren, kochten we de woning"

Bart van CONQOR zei "Natuurlijk". Als trotse eigenaars van het historisch pand kwamen Lynn en Yves even later langs. "We kregen een voorstel voor een nieuwe indeling van het huis. Die was meteen goed. En slim, want door de badkamer te verplaatsen ontstond extra ruimte voor een apart toilet. Een praktische ingreep waar we zelf niet aan dachten."

De stress en tijdsdruk van het verbouwen lieten ze met plezier over aan de bouwcoördinatoren van CONQOR. Lynn en Yves concentreerden zich op de leuke zaken: "Het kiezen van het parket, de tegels, de keuken. De rest kwam sowieso wel in orde." Gelukkig voor Lynn ­– "Ja, ik ben ongeduldig van aard" – was de renovatie na 5 maanden compleet. Dat werd gevierd met een feestje op de oprit. "De huissleutels waren mijn verjaardagscadeau. Een verrassing van Yves. Zelfs aannemer CONQOR zat mee in het complot om de oplevering voor mij geheim te houden."

 
 
 
 
 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons