Behind The Walls

 
 
 

“Alles is nieuw. Niet clean maar met karakter.”

Als je écht verliefd bent op een huis, trek je je stoute schoenen aan. Zoals Christophe en Kelly. “We zochten al 3 jaar een huis om te renoveren en reden hier elke dag voorbij. Toen de eigenaar overleed, namen we contact op met de familie en niet veel later was de woning van ons.”

Lees meer

 
Behind the walls - storie

"Onze klanten krijgen de lusten. Ik neem met plezier de lasten."

Op zijn visitekaartje staat projectleider. Maar het had even goed kunnen zijn: ‘het leven van de bouwheren aangenamer en makkelijker maken’. Philip Renaer is de steun en toeverlaat van wie zo eenvoudig mogelijk een bestaand huis wil verbouwen tot ultieme droomwoning.

Lees meer

 
Conqor -  verhaal architect

De dialoog tussen oud en nieuw is een uniek schouwspel

Een woning strippen en met bestaande elementen heropbouwen tot een unieke thuis. Architect Bert Ghesquičre van GC Architecten gaat graag de uitdaging aan. Met een grondige aanpak en op maat van de eigenaren. "We halen meer uit een bestaande woning."

Lees meer

 
Conqor - verhaal lynn en yves

Liever professioneel renoveren dan zelf verbouwen

Een stijlvol, maar oud pand van een lokale volksvertegenwoordiger omvormen tot een hedendaagse en ruime gezinswoning. Pas toen Lynn en Yves zeker waren dat anderen het voor hen konden renoveren, waren ze helemaal verkocht.

Lees meer

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons