Behind The Walls

 
 
 
Conqor - Totaalrenovatie van een appartement in Kortrijk

Direct klaar om te verhuren

Conqor renoveerde recent deze opbrengsteigendom in hartje Kortrijk. Als totaalaannemer stond Conqor in voor alle afbraakwerken, de werfcoördinatie, alsook alle renovatiewerken. De bouwheer kon genieten van een zorgeloze renovatieperiode.

Lees meer

 

“Alles is nieuw. Niet clean maar met karakter.”

Als je écht verliefd bent op een huis, trek je je stoute schoenen aan. Zoals Christophe en Kelly. "We zochten al 3 jaar een huis om te renoveren en reden hier elke dag voorbij. Toen de eigenaar overleed, namen we contact op met de familie en niet veel later was de woning van ons."

Lees meer

 
Behind the walls - storie

"Onze klanten krijgen de lusten. Ik neem met plezier de lasten."

Op zijn visitekaartje staat projectleider. Maar het had even goed kunnen zijn: ‘het leven van de bouwheren aangenamer en makkelijker maken’. Philip Renaer is de steun en toeverlaat van wie zo eenvoudig mogelijk een bestaand huis wil verbouwen tot ultieme droomwoning.

Lees meer

 
Conqor -  verhaal architect

De dialoog tussen oud en nieuw is een uniek schouwspel

Een woning strippen en met bestaande elementen heropbouwen tot een unieke thuis. Architect Bert Ghesquiere van GC Architecten gaat graag de uitdaging aan. Met een grondige aanpak en op maat van de eigenaren. "We halen meer uit een bestaande woning."

Lees meer

 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons